Annoncering

Annoncering på BubbleMinds

Her kan du læse om mulighederne for annoncering på BubbleMinds. Jeg har her nedenfor skrevet lidt om, hvordan du kommer i gang med at annoncere på min platform. Du kan herunder læse om følgende:

1. Målgruppe og besøgstal
1.1 Målgruppen »lærere« finder du på BubbleMinds.dk
1.2 Besøgstal

2. Annoncetyper
2.1 Bannerannonce
2.2 Forside- og Idébanks-annonce
2.3 Annoncer – størrelse og pris i 2023
2.4 Annoncens udformning og indhold
2.5 Deadlines for indlevering af annonce
2.6 Bestilling af annonce

3. Annoncebetingelser

1. Målgruppe og besøgstal

BubbleMinds er en delingsplatform for lærere og andre med interesse for deling af undervisningsmaterialer. På BubbleMinds.dk kan lærerne dele frit eller sælge deres selvproducerede undervisningsmaterialer med og til hinanden.

Når du annoncerer på BubbleMinds.dk er du samtidig med til at gøre min platform mere indholdsrigt. Dels ved at din virksomhed kan vise målrettet reklamer til en specifik målgruppe, lærerne. Dels ved at jeg får økonomisk mulighed for at udbygge BubbleMinds.dk yderligere med flere aktuelle tiltag til gavn for brugerne.

1.1 Målgruppen »lærere« finder du på BubbleMinds.dk

Hvis du sælger skolerelaterede produkter og ydelser, kan du nå din målgruppe helt perfekt, når du annoncerer på BubbleMinds.dk Der findes ca. 50.000 lærere i Danmark – pt. har over 37.000 af dem en konto på BubbleMinds.dk

1.2 Besøgstal

BubbleMinds.dk har lige siden starten 1. februar 2017 haft støt stigende besøgstal, men dog med lidt sæsonudsving (skoleferierne). I 2021 havde vi 303.533 besøgende og 2.196.231 viste sider på BubbleMinds.dk.

Hvis en person besøger BubbleMinds.dk fra den samme computer flere gange indenfor et døgn, tæller det kun med som et besøg i statistikken for dette døgn.

2. Annoncetyper

Vi har to annoncetyper på BubbleMinds.dk, så du har god mulighed for at vælge den annonceringsform, som passer bedst til din virksomheds markedsføringsstrategi. Du kan vælge mellem en ‘Bannerannonce’ eller en ‘Forside- og Idébanks-annonce’.

Når brugerne klikker på din annonce, kommer de direkte ind på din virksomheds hjemmeside.

2.1 Bannerannonce

Bannerannoncer er velegnede til brandbuilding – til at skabe kendskab til din virksomhed og dine produkter.

Bannerannoncen vises på vores søgeresultatssider og hver gang et medlem klikker videre til næste søgeresultatside. Din annonce bliver på denne måde ved de fleste besøg vist flere gange for den besøgende. Du kan have flere bannere, som vises på skift.

Der er kun et begrænset antal bannerannoncer på siden ad gangen. Annoncerne vises i tilfældig rækkefølge, når en side åbnes.

2.2 Forside- og Idébanks-annonce

Forside- og Idébanks-annoncen er ligeledes velegnede til brandbuilding – til at skabe kendskab til dit firma og dine produkter.

Forside- og Idébanks-annonce vises som navnet antyder på vores forside og øverst i Idébanken. Jeg har rigtig mange medlemmer, som kommer forbi platormens forside, da det både er herfra der søges efter materialer, hvor medlemmerne tilgår deres allerede bestilte materialer via deres personlige BubbleMinds Bibliotek, Idébanken mv.

Men stor sandsynlighed vil din virksomhed, hvis den henvender sig til lærere, allerede være at finde i Idébanken. Jeg har nemlig her samlet alle relevante hjemmesider, forlag, blogs mm. som er relevante for lærere. Idébanken er en håndsrækning til lærerne, når de skal forberede deres undervisning. Lærerne har mulighed for at gemme deres favorithjemmesider, blogs mv.. Hvis du ønsker at være mere synlig/ligge øverst i Idébanken kan annoncetypen ‘Forside- og Idébanks-annoncen’ være noget for dig og din virksomhed.

2.3 Annoncer – størrelse og pris i 2023

Du kan købe annonceplads i nedenstående størrelser.

Prisen er for visning i 1 måned.

  • Bannerannonce (972 x 200 px) 2000 kr.
  • Forside- Idébanks-annonce (225 x 225 px) 299 kr. – 3 md. 598 kr., dvs. 1 md. gratis (introduktionstilbud).

Kortere visning end 1 måned +20% 

Hvis du ønsker at udskifte Bannerannoncen eller Forside- og Idébanks-annoncen med en anden i løbet af den bookede periode, så koster det 150 kr. hver gang, der skal ændres (administrationsomkostning).

Alle priser er ekskl. moms.

Der fremsendes faktura med betalingsfrist på 14 dage ved annonceringens start.

Det er muligt at forhandle om prisen ved længere bindingsperiode eller ved at indgå et partnerskab. Ring eller skriv til os for at høre nærmere på 2826 4410 eller info@bubbleminds.dk

2.4 Annoncens udformning

Annoncøren leverer den færdige annonce, som skal overholde nedenstående. Hvis du ikke selv mulighed for at få den produceret, kan vi anbefale Ad4 You, som bl.a. har haft designet for BubbleMinds.

Format: Annoncen skal være i jpg og gif format.

Forside- og Idébanks-annoncen skal udover et billede i ovenstående format også indeholde to link til din virksomhed. Da din virksomhed med stor sandsynlighed allerede er at finde i Idébanken, har vi allerede skrevet en tekst om din virksomhed. Denne har du selvfølgelig mulighed for at få rette i samt du har mulighed for at tilføjet 10-15 søgeord.

Det er meget vigtigt, at medlemmerne er positivt indstillet over for at klikke på annoncer. Da mange medlemmer føler en stor irritation over blinkende reklamer, er det derfor kun muligt at indrykke statiske annoncer. Det er kun muligt at indrykke statiske annoncer.

På BubbleMinds.dk kan der kun annonceres for skolerelaterede produkter og ydelser.

2.5 Deadlines for indlevering af bannerannoncer

Annoncen afleveres senest tre hverdage før, den skal være aktiv på sitet. Sendes til info@bubbleminds.dk

2.6 Bestilling af annonce

Bestil din annoncering ved enten at ringe til mig på 2826 4410 eller skriv til mig på info@bubbleminds.dk

3. Annonceringsbetingelser

BubbleMinds.dk bygger på en idé om at få flere lærere til at dele deres selvproducerede undervisningsmaterialer samt at forsøde lærernes (Fordelsmedlem) privatliv via adgang til min samarbejdspartner, Visma LogBuy’s fordelsportalen. Besøgende på BubbleMinds.dk vil typisk være på udkig efter materialer eller inspiration til deres undervisning, og derfor vil vi helst se annoncer, der spiller positivt ind i dette.

Alle annoncer vil blive vurderet af mig og kun komme på siden, hvis jeg kan godkende dem.

Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@bubbleminds.dk

Annoncøren er ansvarlig for ikke at krænke tredjeparts rettigheder med sine annoncer.

Hvis annoncøren overtræder ovenstående annonceringsvilkår, lukkes annonceringen øjeblikkeligt, og der sker ikke tilbagebetaling for den resterende periode.

OPDATERET DEN 5. FEBRUAR 2023